LUOVUUDEN LÄHTEELLÄ – TIETOISEN LUOMISEN KURSSI LAULAJA-LAULUNTEKIJÖILLE

LUOVUUDEN LÄHTEELLÄ – TIETOISEN LUOMISEN KURSSI LAULAJA-LAULUNTEKIJÖILLE

Lotta Roots: Luovuuden lähteellä – tietoisen luomisen kurssi laulaja-lauluntekijöille
11.-12.11.2023 // Suomenlinnan Studio, Helsinki

Lotta Roots on levymerkkini, luova kotini ja yhdenlainen luova yhteisö. Perustin sen kolme vuotta sitten juurillani Raahessa, missä tein myös tulevaa tuottamaani albumia. Prosessi on ollut pitkä ja monivaiheinen, levy muuttui tupla-albumiksi ja siitä lisää lähiaikoina!

Jaan Lotta Roots -sivustoilla kaikkea luovaa matkaani. Olen viime ajat työstänyt samanaikaisesti monia uusia projekteja, tämä on yksi niistä.
Tietoisen luomisen kurssilla pyrin auttamaan muita tulemaan tietoisemmaksi omasta luovuudestaan, potentiaalistaan ja toivon mukaan innostamaan ja kannustamaan kaltaisiani laulaja-lauluntekijöitä syventämään ja vahvistamaan omaa autenttista ääntä jokaisen uniikilla polulla sekä tarjoamaan sen myötä mahdollisuuden laulaja-lauluntekijäyhteisöön kuulumiseen.

Kurssilla käydään läpi erilaisia lauluntekemiseen liittyviä teemoja, prosessoidaan biisimateriaalia lempeässä ja kannustavassa hengessä, kurkistetaan myös luovan äänittämisen ja tuottamisen maailmaan.

Luovuuden eri ulottuvuuksia voi avata, ruokkia, syventää, tutkia ja parhaimmillaan löytää ehtymättömän lähteen, mistä ammentaa kätkettyä potentiaalia, monia aarteita ja paljon puhdasta iloa!

Lämpimästi tervetuloa mukaan kurssille sellaisena kuin olet luomaan omaa hyvää luovaa kotia, sekä herättelemään ja löytämään omaa luovaa potentiaalia Lotta Rootsin matkaan!

Tarkempi info ja ohjeet alla!

Yt, Lotta/Lotta Roots

Lisää aiheesta saatavilla:

www.facebook.com/lottaroots
www.facebook.com/ylvaharu
IG: @lottaroots @lottajaaskela @ylvaharu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *